Primesoft Logo                   Έξυπνες ολοκληρωμένες
                            λύσεις για κάθε επιχείρηση
 
   
   
  PrimeShop

Με το PrimeShop θα αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα
άμεσα, σε πλήρη on-line σύνδεση με το PrimeWorks ERP.
Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε με την απλότητά του.

 
       
  skroutz
 Το σύστημα διαχείρισης e-shop της Primesoft σε συνδυασμό με την ERP εφαρμογή Primeworks αποτελεί μία καινοτομία στην αγορά του Internet. Σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει αυτό που μέχρι σήμερα ήταν ακατόρθωτο.

Οι μελέτες αποδεικνύουν ότι το 80% των προσπαθειών των εταιριών να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο να είναι ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή με τα νέα προϊόντα και τις τιμές τους καταλήγει σε αποτυχία αφού η συνεχής ενημέρωση του απαιτεί χρόνο και εξειδικευμένο άτομο. Έτσι στις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού μετά από μεγάλη προσπάθεια ενημερωθούν τα είδη με τις φωτογραφίες , τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους , το ηλεκτρονικό κατάστημα παραμένει απαρχαιωμένο  διότι δεν υπάρχει ο χρόνος και ο υπεύθυνος για την καθημερινή του ενημέρωση. Καταλήγει έτσι σε μία μη επικερδή επένδυση.

Η Primesoft έρχεται για μία ακόμα φορά να προσφέρει στους πελάτες της την ιδανική λύση.

Με το σύστημα διαχείρισης e-shop ,το ERP και το e-shop λειτουργούν ενοποιημένα και αλληλοενημερώνονται.  Έτσι όλες  οι καταχωρήσεις των προϊόντων γίνονται στο ERP που βρίσκεται στην έδρα του πελάτη , με όλες οι φωτογραφίες , τα χαρακτηριστικά , τα αποθέματα και  οι τιμές και είναι άμεσα ενημερώσιμες από την εμπορική διαδικασία της καταχώρησης των αγορών και των πωλήσεων που γίνονται καθημερινά στο σύστημα.


Δείτε τι σας προσφέρει το PrimeShop...

On-Line Σύνδεση On-Line Σύνδεση με το ERP σας
Το PrimeShop έχει άμεση και πλήρη επικοινωνία με το PrimeWorks ERP. Αυτό σημαίνει πως ότι αλλαγές κάνετε στο πρόγραμμά σας, θα εμφανίζεται και στο eshop σας, όπως επίσης και αν καταχωρηθεί κάποια παραγγελία απο το Internet θα εμφανιστεί αμέσως στο εμπορικό σας.
Backup eshop Χωρίς φόβο για απώλεια δεδομένων
Όλα τα αρχεία του eshop σας βρίσκονται στον υπολογιστή σας και στους ιδιωτικούς μας Servers όπου γίνονται backup καθημερινά. Μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα δεδομένα σας δεν θα χαθούν ποτέ!
Αυτόματη ενημέρωση Αυτόματη ενημέρωση τιμών και αποθεμάτων
Σταματήστε να χάνετε χρόνο και χρήμα ενημερώνοντας συνέχεια το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το PrimeShop αναλαμβάνει να ενημερώνεται αυτόματα απο το PrimeWorks ERP και έτσι θα έχετε πάντα μια πραγματική εικόνα των αποθεμάτων σας αλλά και των νέων τιμών των ειδών σας χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.
Κοντά στους πελάτες Ελάτε πιο κοντά στους πελάτες σας
Το PrimeShop σας δίνει την δυνατότητα να εμφανίζεται στον κάθε πελάτη σας την τιμή που θα αγοράσει ένα συγκεκριμένο είδος. Θα υπολογίσει την γενική έκπτωση, θα συμπεριλάβει τις ειδικές εκπτώσεις που μπορεί να έχει, τις επιβαρύνσεις του συγκεκριμένου είδους, και τέλος το κόστος αποστολής για να πάει στην περιοχή του με την courier που έχει επιλέξει.
στατιστικά eshop Στατιστικά κίνησης στο κατάστημά σας
Το PrimeShop σε συνεργασία με την Google σας προσφέρει την καλύτερη ενημέρωση για την 'κίνηση' στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Δείτε σε πραγματικό χρόνο πόσες επισκέψεις είχατε καθημερινά, ποιο είδος είχε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και απο ποιά ιστοσελίδα ήρθαν οι επισκέπτες σας.
skroutz, bestbuy, allshops Άμεση και εύκολη σύνδεση με γνωστές σελίδες αναζήτησης
Το PrimeShop είναι απόλυτα συμβατό με τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης στο internet όπως το Skroutz.gr, το BestBuy.gr, το AllShops.gr και φυσικά το Google.
Πάρτε το μαζί σας Προσβάσιμο απο παντού
Το PrimeShop είναι συμβατό με τα περισσότερα τηλέφωνα νέας γενιάς όπως iPhone, Android και Windows Phone ώστε οι πελάτες να σας βρίσκουν πάντα και απο παντού.
HellasPay Συναλλαγές Ασφαλή σύνδεση με όλες τις τράπεζες, εύκολα!
H Primesoft σε συνεργασία με την HellasPay προσφέρει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας ασφάλεια και ταυτόχρονα την ευελιξία που χρειάζεται για την πραγματοποίηση πληρωμών με Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη).
   

Είναι σαν πραγματικά να έχετε έναν πωλητή που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και που ενημερώνει το σύστημα σας αυτόματα.

   
 

 

 
  Δείγματα πελατών  
  Primesoft - eShop  
  Beauty-Heart.gr  
  Guess-What.gr  
  Karagianni.com  
  VidaKatsavidi.gr  
  Tmi-Tools.gr  
  StamElectronics.gr  

PrimeOffice

PrimeOffice

PrimeOffice

 

 

 
 
       
follow us Επικοινωνία
facebook YouTube Επικοινωνήστε μαζί μας
twitter

Google
     Αρχική Σελίδα | Εφαρμογές | Υπηρεσίες | Περιφερειακά | Downloads | Η Εταιρία | Επικοινωνία | E-Shop