Primesoft Logo                   Έξυπνες ολοκληρωμένες
                            λύσεις για κάθε επιχείρηση
 
   
   
  "Το PrimeWorks είναι το πιο σύγχρονο λογισμικό που καλύπτει όλες
τις εμπορικές και οικονομικές ανάγκες μίας επιχείρησης
παρακολουθώντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων
με τον πιο φιλικό και αξιόπιστο τρόπο."
 
  κάθετες λύσεις αποψεις πελατων
  PrimeWorks Image
Σας παρουσιάζουμε κάτι εντυπωσιακό.

Μία εκπληκτική εμπορική εφαρμογή ERP που θα αλλάξει τα
δεδομένα και θα σας ανεβάσει σε άλλο επίπεδο.

Συνδιασμός ταχύτητας αξιοπιστίας και παραγωγικότητας
στο ομορφότερο περιβάλλον που έχετε δει.

Παρακολουθήστε τις συναλλαγές σας και εμφανίστε όλες τις
στατιστικές πληροφορίες που χρειάζεσται για τους πελάτες
και τα είδη σας όπως τζίρους, κόστη, κέρδη, υπόλοιπα και
πάρτε τις σωστές αποφάσεις για την καλύτερη οργάνωση
και κερδοφορία της επιχείρησής σας.
 
       
 
Απλά - Έξυπνα - Γρήγορα


Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Microsoft .Net τo πιο σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, στηριγμένο στην πολυετή αξιοπιστία του Microsoft SQL, φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο πρόγραμμα που έχει παρουσιαστεί και να προσφέρει σε εκατοντάδες χρήστες την αξιοπιστία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να στηρίξουν την ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

Το Primeworks αποτελεί την εξέλιξη της εμπορικής εφαρμογής ΚΥΚΛΩΜΑ3 που λειτουργεί σε εκατοντάδες επιχειρήσεις από το 1986. Η εμπειρία, η γνώση των καθημερινών προβλημάτων των επιχειρήσεων, η επικοινωνία με τους πελάτες και η μεγάλη τεχνογνωσία έδωσαν τα εφόδια για την δημιουργία του πιό φιλικού προγράμματος που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται παρακολούθηση Πελατών, Αποθήκης Προμηθευτών, Τιμολόγησης, Αγορών, Αξιόγραφων, Ταμείου, Φπα, Λογιστηρίου, Παραγγελιών και πολλών άλλων υποσυστημάτων που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες της επιχείρησης. Συνεργάζεται απόλυτα με τις φορολογικές μηχανές Α κατηγορίας και αποτελεί μία ιδανική λύση για όλες τις επιχειρήσεις.

 

Απλά
Η φιλοσοφία της κατασκευής στηρίζεται στην απλότητα. Απλές φόρμες χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων μενού και επιλογών. Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Χωρίς την επίπονη ανάγκη κωδικοποίησης των ειδών, χωρίς ανάγκη για σύνθετες παραμετροποιήσεις και πολύωρες εκπαίδευσης, θα γίνει άμεσα το δεξί σας χέρι.

Έξυπνα
Η δημιουργία του περιβάλλοντος εργασίας έγινε με τον πιο έξυπνο τρόπο έτσι ώστε κάθε επιλογή και εμφάνιση να βρίσκεται εκεί ακριβώς που θα το περιμένατε. Οι πίνακες κατηγοριών προφέρουν οπτική απεικόνιση των ομάδων πελατών και εμπορευμάτων για να έχετε την καλύτερη δυνατή διαχείριση τους.

Γρήγορα
'Όλες οι πληροφορίες τώρα απέχουν μόλις 3 click από την κεντρική οθόνη. Η όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση του mouse και η έξυπνη λειτουργία του πληκτρολογίου προφέρει γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

 

Σημεία Υπεροχής

Ολοκλήρωση
To Primeworks είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης και αξιοποίησης όλων των επιχειρησιακών εργασιών. Συγκεντρώνει την εμπειρία και τις γνώσεις εκατοντάδων πελατών και κατασκευάστηκε ώστε να είναι τόσο φιλικό και εύκολο που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για την χρήση του.

Φιλικότητα
Με το Primeworks όλες οι διαδικασίες γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς πολύπλοκα μενού και οθόνες. 'Έτσι υπάρχει πάντα ο απόλυτος έλεγχος και η αίσθηση της ασφάλειας αξιοποιώντας στο μέγιστο όλες τις πληροφορίες

Ευελιξία
Για να ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις το Primeworks κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις την Standard που απευθύνεται στις μικρές εταιρίες που θέλουν μία απλή παρακολούθηση πελατών προμηθευτών ειδών έκδοση παραστατικών καθώς και εκτύπωση Βιβλίων Β! κατηγορίας, και στην Premium που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και παρακολούθηση προσφορών, παραγγελιών, αξιόγραφων , ταμείου , και πωλητών

Επεκτασιμότητα
Ειδικά extra modules για επιχειρήσεις με ειδικές ανάγκες όπως παρακολούθηση Λογιστικής Γ! κατηγορίας , διαχείριση εργασιών με υπενθυμίσεις ανά χρήστη, παρακολούθηση χρώμα-μέγεθος , παρακολούθηση serial & lot numbers, διαχείριση λειτουργίας service με εκτύπωση φόρμας παραλαβής , διαχείριση κλήσεων με σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο με TAPI drivers και αρκετά ακόμα που ετοιμάζονται συνεχώς για να καλύψουν όλες τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

Ασφάλεια
Χρησιμοποιώντας την νέα τεχνολογία Microsoft .net οι κινήσεις είναι πάντα ολοκληρωμένες μηδενίζοντας τον κίνδυνο ελλιπών ενημερώσεων (Transaction). Πέντε επίπεδα χρηστών παρέχουν επίσης μέγιστη ασφάλεια στα δεδομένα σας.

Άμεση λειτουργία
Το Primeworks είναι τόσο εύκολο που ο χρήστης μπορεί να το λειτουργήσει μετά από μόλις 3 ώρες εκπαίδευσης. Η παραμετροποίηση του και οι απαιτούμενες φόρμες είναι όλες έτοιμες ώστε να λειτουργήσει άμεσα μέσα σε 24 ώρες από την εγκατάσταση

Προσιτή τιμή
Η τιμή του προγράμματος είναι από τις πλέον χαμηλές της αγοράς αποτελώντας μία πολύ καλή επένδυση που δίνει μία νέα δυναμική στην επιχείρηση που θέλει να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

 
 

 

 

προσφορες εμπορικης διαχειρισης

youtube

print screens

download


 
 
       
follow us Επικοινωνία
facebook YouTube Επικοινωνήστε μαζί μας
twitter

Google
     Αρχική Σελίδα | Εφαρμογές | Υπηρεσίες | Περιφερειακά | Downloads | Η Εταιρία | Επικοινωνία | E-Shop