Primesoft Logo                   Έξυπνες ολοκληρωμένες
                            λύσεις για κάθε επιχείρηση
 
   
   
  "Το PrimeWorks είναι το πιο σύγχρονο λογισμικό που καλύπτει όλες
τις εμπορικές και οικονομικές ανάγκες μίας επιχείρησης
παρακολουθώντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων
με τον πιο φιλικό και αξιόπιστο τρόπο."
 
  κάθετες λύσεις αποψεις πελατων
       
 

Οι απόψεις των πελατών μας δίνουν κουράγιο για
να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να παρέχουμε την
καλύτερη υποστήριξη που μπορούμε

Δείτε τι είπαν μερικοί απο τους πελάτες μας...

Auto Sprint Παραδείσης ΕΠΕ
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Πειραιάς
Το Primeworks είναι άξια ο καλύτερος αντικαταστάτης του Κυκλώματος 3 που χρησιμοποιούσαμε από το 1989 . Πιο εύκολο , πιο λειτουργικό πιο ευχάριστο και πιο αξιόπιστο από όσο φανταζόμαστε. Είναι σήμερα το καθημερινό μας εργαλείο με υποστήριξη που δεν υπάρχει πουθενά.

Μανωλόπουλος Βασίλειος
Χαρτικά
Δάφνη
Το πρόγραμμα που με την ευκολία και την υποστήριξη του , έχει γίνει ο καλύτερος συνεργάτης μας.

Γ&Α Σαλαμούρας ΕΠΕ
Εισαγωγές Φαρμακευτικών
Αγ. Δημήτριος
Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που μας παρέχετε τόσο άμεσα!

Κακαγιάννη Χ & Ε ΟΕ
Φαρμακείο
Ηλιούπολη
Πάντα μας εξυπηρετείται αμέσως ,αρκεί να σας βρούμε, ευτυχώς τα προβλήματα που συναντάμε είναι σχεδόν μηδενικά. Στέλιος  Κακαγιάννης

Ξενάκη Αντωνία
Εμπόριο Λευκών Ειδών
Μοσχάτο
Πολύ καλό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες και εύκολο στη χρήση. Η υποστήριξη της εταιρίας είναι πολύ καλή και μπορεί να γίνει μέσω internet άμεσα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται αναμονή τεχνικού στο χώρο μας.

Κανίδη Μ. Υιοί & ΣΙΑ ΟΕ
Βιομηχανία Πλαστικών Ινών
Ασπρόπυργος
Καλοφτιαγμένο πρόγραμμα με συνεχείς ανανεώσεις και φοβερή υποστήριξη! .
Συνεχίστε έτσι. Θέλουμε και άλλες δωρεάν υπηρεσίες module όπως ο Ταχ. Κώδικας και το εορτολόγιο! Ένας από τους πρώτους.

Ταντάνη Υπαπαντή
Μίνι Μάρκετ
Πάρος
Χρηστικό , με συνεχείς βελτιώσεις , καλή ανταπόκριση

Action Security Systems
Συστήματα Ασφαλείας
Χαλκίδα
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για την σταθερότητα και την ευχρηστία που παρουσιάζει το Primeworks3.Η υποστήριξή του είναι άμεση και η ομάδα του ξέρει πάντα να δίνει σύγχρονες λύσεις για το μέλλον. Ευχαριστούμε, Κοτσώνης Γιάννης IT Administrator

Τσιμεντολιθική Αφοί Πουλή ΟΕ
Οικοδομικά Υλικά
Άλιμος
Η υποστήριξη σας και γενικότερα η συνεργασία μας αποτελούν σημαντικούς συντελεστές στην πρόοδο και άρτια οργάνωση της επιχείρησης μας. Με επαγγελματισμό, με σωστά κοστολογημένες παροχές, με φιλική διάθεση και προθυμία, βρίσκεστε πάντα κοντά μας με προτάσεις, λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες. Σε μια "κρίσιμη" για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εποχή η υποστήριξη σας, μας κάνει πιο "δυνατούς" και σίγουρα πιο αισιόδοξους για το "αύριο"! Ομάδα του PRIMEWORKS συνεχίστε έτσι και καλή δύναμη!!

Αγγελινάς Ταβουλάρης ΟΕ
Αντιπροσωπεία Honda
Ν.Ηράκλειο
Χρήσιμο και εύκολο στην χρήση πρόγραμμα για το πελατολόγιο και την διαχείριση της αποθήκης. Απόλυτα ικανοποιημένος.

Τσώκος Α. - Τσώκος Π. & ΣΙΑ ΟΕ
Λιανικό Εμπόριο Εργαλείων
Χαλκίδα
θα θέλαμε πιο ανοικτή την εφαρμογή όσον αφόρα στατιστικά πωλήσεων καθώς και περισσότερες παραμέτρους στο credit control.

Θεόδωρος Αντωνίου & ΣΙΑ ΟΕ
Εισαγωγές Αλουμινίου
Αθήνα
Με την Primesoft συνεργαζόμαστε από 1/1/2005. Στην αρχή με το Κύκλωμα3 και από το 2009 με το Primework, το οποίο είναι πανεύκολο , εύχρηστο , γρήγορο, με συνεχείς ανανεώσεις και αναβαθμίσεις και το κυριότερο είναι μέσα στις συνθήκες τις αγοράς και καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Είχαμε δουλέψει στο παρελθόν διάφορα γνωστά προγράμματα αλλά αυτό κατά την γνώμη μας είναι το καλύτερο. Για το λογιστήριο μας είναι το Α και το Ω και πλέον δεν το αλλάζουμε.

Family Market
Εισαγωγές Οικιακών Ειδών
Ταύρος
Σε συζητήσεις με συνεργάτες μου όταν τους λέω για τις δυνατότητες του Primeworks3 ενθουσιάζονται και συνάμα εκνευρίζονται διότι από ότι μου λένε έχουν διάφορα προγράμματα τα οποία τα έχουν πληρώσει πάνω από 3000? και δεν μπορούν να κάνουν πράγματα που για εμένα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καθημερινά, αυτονόητα, απλα ,και πολύ βασικά για την καλή λειτουργία της επιχείρησης μου. Όσον αφόρα την υποστήριξη του προγράμματος και εδώ υπερτερεί διότι με ένα χαμηλό ετήσιο κόστος συντήρησης έχω μέχρι και on-line υποστήριξη επί 24ωρου βάσεως σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που παρότι έχουν μεγάλο ετήσιο κόστος σε περίπτωση που προκύψει ένα απλό θέμα πληρώνουν υπέρογκα ποσά με την ώρα ένα τεχνικό που θα έλθει όποτε έχει κενό χρόνο στο χώρο τους. Αναφέρω παράδειγμα συνεργάτη μου που έχει πρόγραμμα πολύ γνώστης και ακριβής εταιρίας και σε κάθε αλλαγή του φπα πληρώνει 300? την φορά. Και κάτι τελευταίο που νομίζω ότι έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι ότι και αρχάριο να προσλάβεις στην δουλεία σου αν έχει βασικές γνώσεις του Microsoft Excel σε μια εβδομαδα εχει μαθει το προγραμμα !!!!!!!! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μία φορά την ομάδα της PRIMESOFT για την ωραία δουλειά που έχουν κάνει και εύχομαι πάντα επιτυχίες γιατι πράγματι το αξίζουν αφου κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα τόσο λειτουργικό και οικονομικό πρόγραμμα και ένα επι πλέον μπράβο διότι κατόρθωσαν να ικανοποιήσουν όλες μου τις απαιτήσεις , που δεν είναι και λίγες, αφου είμαι υπερβολικά τελειομανής. ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Καραγιάννη Ελ. & ΣΙΑ ΟΕ
Λιανικό Εμπόριο Εργαλείων
Μεταμόρφωση
Keep up the good work!!!!

Ιωακείμ Στυλιανός
Βιβλιοπωλείο
Καισαριανή
Η υποστήριξη από την Primesoft είναι πολύ θετική σε όλους τους τομείς της συνεργασίας μας εδώ και είκοσι χρόνια που έχω μηχανοργάνωση. Με ποιότητα και ενημέρωση τηλεφωνικώς λύνουν κάθε πρόβλημα όλοι τους. Σαν επαγγελματίας σας ευχαριστώ , με εκτίμηση.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Μουτζούρη Μαριελένα
Εισαγωγές Παιχνιδιών
Πόρτο Ράφτη
Είναι πολύ καλό και λειτουργικό. Νομίζω ότι παρέχει πολύ περισσότερα από μια απλή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης. Το πλεονέκτημα του είναι ότι συνεχώς συμπληρώνεται από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Είναι ΖΩΝΤΑΝΟ πρόγραμμα.

Δ. Σταματογιαννόπουλος Stam Electronic
Εισαγωγή Ηλεκτρονικών
Αγ. Παρασκευή
Πολύ καλό, ευχάριστο, κατανοητό, άμεση εξυπηρέτηση σε τυχόν προβλήματα και διορθώσεις ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
Το πρόγραμμα Primeworks είναι απλούστατο και περιέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την καλύτερη λειτουργία μιας επιχείρησης. Αρκεί να το ψάξεις και να ρωτάς  συνεχώς τους δημιουργούς του. Όσο για την υποστήριξη η Primesoft κάνει ότι καλύτερο μπορεί δεδομένου ότι καθημερινά περιμένουν αρκετοί στην σειρά για καθοδήγηση.

Αθλότυπο
Εκδοτικός Οίκος
Αθήνα
Άψογη υποστήριξη σε ένα πρόγραμμα το οποίο συνεχώς εξελίσσεται - ενημερώνεται και το οποίο ξεπερνά σε ποιότητα, πολύ ακριβότερα πακέτα που κυκλοφορούν στην αγορά. Θερμά συγχαρητήρια

Θεόδωρος Λεοντής & ΣΙΑ ΟΕ
Συστήματα Θέρμανσης
Μυτιλήνη
Μας αρέσει πάρα πολύ , άλλωστε το αποδεικνύουν τα τόσα χρόνια συνεργασίας που έχουμε και με το Κύκλωμα3 και τώρα το Primeworks3.Πολύ καλό πρόγραμμα.

Συν/σμός Υδραυλικών Μεγάρων
Συνεταιρισμός Υδραυλικών
Μέγαρα
Πολύ εύχρηστο σύστημα με καλές δυνατότητες και αξιοπιστία.

 

 
 

 

 

προσφορες εμπορικης διαχειρισης

youtube

print screens

download


 
 
       
follow us Επικοινωνία
facebook YouTube Επικοινωνήστε μαζί μας
twitter

Google
     Αρχική Σελίδα | Εφαρμογές | Υπηρεσίες | Περιφερειακά | Downloads | Η Εταιρία | Επικοινωνία | E-Shop